Запас ходу 2000 км і витрата менше 5 л на 100 км: офіційно представлено новий кросовер BYD

Компанія BYD планомірно оновлює свій модельний ряд, впроваджуючи в нього гібридну установку п'ятого покоління, яка нещодавно дебютувала. Вона забезпечує низьку витрату палива і великий запас ходу. Такими характеристиками вирізняється новий кросовер BYD Song L 2024 року, який дебютував у Китаї. Щоправда, виробник поки не розкрив усіх деталей про цю модель.

Підпишись на нас:

Відсутня інформація про оснащення автомобіля і немає офіційних фотографій салону, хоча в Мережі раніше з’явилися знімки, які частково розкривають інтер’єр. Судячи з них, внутрішній простір у Song L буде витримано в тому самому стилі, що й у інших моделей китайської марки. Кросовер отримає великий сенсорний дисплей для управління практично всіма функціями і компактний важіль КПП.

Запас ходу 2000 км і витрата менше 5 л: офіційно представлено новий кросовер BYD Song L

Під капотом у китайської новинки розміщується 1,5-літровий “атмосферний” двигун, який є стандартним для гібрида п’ятого покоління. Його заявлена потужність сягає 101 к.с. На додаток до нього передбачається один електромотор, який видає до 218 к.с. На вибір покупцям запропонують 2 акумулятори, що забезпечують запас ходу на електротязі в 91 і 128 кілометрів.

Запас ходу 2000 км і витрата менше 5 л: офіційно представлено новий кросовер BYD Song L

Про інші характеристики поки що нічого невідомо. Передбачається, що кросовер споживатиме трохи менше п’яти літрів бензину. За попередніми оцінками, його запас ходу досягне 2000 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: