Фахівець назвав 6 кросоверів із найбільш ненадійними АКПП

Під час купівлі машини з пробігом необхідно звертати увагу не тільки на потужність двигуна та її комплектацію, а й на стан коробки передач. У деяких кросоверів через конструктивні особливості та недоліки АКП здатні виходити з ладу раніше заявленого виробником терміну. Експерти назвали шість таких автомобілів, до яких під час купівлі слід придивлятися особливо.

Підпишись на нас:

Jeep Grand Cherokee, який випускали з 2000 до 2010 року, вирізняється вразливістю моделі з коробкою передач 722.6. Якщо несвоєчасно замінювати мастило, з ладу виходять соленоїди, а під час підвищення навантажень з’являються проблеми з ЕБУ.

Nissan X-Trail, оснащений АКП Jatco JF613E, також потребує акуратного ставлення, в цьому випадку коробка може прослужити без проблем до двохсот п’ятдесяти тисяч кілометрів. На Volkswagen Tiguan з АКП 09М на шість ступенів потрібно регулярно міняти мастило, коробка здатна прослужити до чотирьохсот тисяч кілометрів. Експерти також рекомендують замінювати наявний обмінник тепла на зовнішній радіатор. Автомобілі Chevrolet і Opel з АКП 6T30, яка працює з двигунами на 1,8 літра, має схильність регулярно перегріватися при навантаженнях.

АКП Jatco JR507E встановлювали одразу на кількох автомобілях. Це Nissan Pathfinder і Patrol до 2016 року, а також Infiniti до 2010 року. З технічного боку складнощів не виникає, проте часто з’являються проблеми з електронікою. Експерт зазначив, що під час купівлі кросовера з АКП необхідно обов’язково провести її перевірку на СТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: