Оновлений бюджетний кросовер Citroen C4 вперше помітили на дорогах

Минуло близько чотирьох років з моменту виходу на європейський ринок крос-хетча Citroen C4. Ця модель, як і інші продукти французької марки, вирізняється нестандартним виконанням. Тепер на дорожні випробування вийшов прототип оновленого Citroen C4 2025 року, якому готують кілька важливих змін. Але технічно французька модель, ймовірно, залишиться колишньою.

Підпишись на нас:

Судячи з опублікованих знімків, компанія Citroen зосередиться на точкових оновленнях. Хетчбек отримає перероблену передню частину кузова. Тут, зокрема, з’являться нові фари головного світла та радіаторна решітка правильної форми. Можливі також деякі коригування у виконанні переднього бампера і низу бічних дверей.

Оновлений крос Citroen C4 вперше помітили на дорогах: йому готують важливі зміни

Хетчбек збереже кузов купеподібного кросовера. Задня частина у нього буде такою ж піднятою. На кормі залишаться компактні спойлер і скло. Але задня оптика, мабуть, буде перероблена. Зазначимо, що на опублікованих фотографіях помічена версія Citroen C4 з ДВЗ. Ймовірно, електричний варіант хетчбека буде оновлено за тією ж схемою.

Оновлений крос Citroen C4 вперше помітили на дорогах: йому готують важливі зміни

Нагадаємо, що поточна версія Citroen C4 комплектується 1,2-літровим турбованим двигуном, який поєднується з 48-вольтним стартер-генератором. Його максимальна віддача досягає 136 к.с. Разом з цим “м’яким” гібридом поєднується тільки 6-ступінчаста автоматична КПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: