Розкішний суперкар Lamborghini 40 років був частиною інтер’єру будинку

Підпишись на нас:

Рідкісний суперкар Lamborghini Miura 1970 року продають на американському аукціон Gooding&Company. Автомобіль планують віддати за 2,5 мільйона доларів. В чому ж особливість цієї моделі – розповіли на сайті аукціону.

Розкішний суперкар Lamborghini Miura 40 років був частиною інтер’єру колекціонера з США

Lamborghini Miura P400 S у рідкісному коричневому кольорі було створено на індивідуальний запит італійського автолюбителя. Після того чоловік у 80-х продав купе колекціонеру зі штатів.

Новий власник мав свої погляди на колекціонування та вирішив зробити автомобіль предметом інтер’єру у своїй вітальні. Тому спорктар з 80-х і до 2024 року стояв в його будинку у Нью-Йорку. Щоб якось дістати Lamborghini Miura з вітальні довелося розбирати стіну будинку.

Розкішний суперкар Lamborghini Miura 40 років був частиною інтер’єру колекціонера з США

Автомобіль має добрий стан, але, звісно, його ніколи не реставрували. На моделі видно вм’ятини, а в моторному відсіку проступає іржа. Пробіг становить 42 000 км.

В світі існує лише 760 середньомоторних купе, із них лише 338 – у версії P400 S. Саме ця модель прославила Lamborghini на весь світ.

Під капотом Lamborghini Miura P400 S знаходиться 4,0-літровий 370-сильний V12. За 5,5 секунд спорткар набирає «сотку», а його максимум складає 282 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: