Поліцейські зупинили водія Lamborghini, який рухався зі швидкістю 244 км/год

Підпишись на нас:

50-річний Жан Джон Акопян готується до суду з Каліфорнійським дорожнім патрулем. 20 листопада він отримав штраф за те, що нібито рухався зі швидкістю 152 милі на годину (244 км/год) на шосе 154, де обмеження швидкості становить 55 миль на годину (88 км/год). Судове засідання призначено на 20 березня у Верховному суді Санта-Марії.

Подробиці

Акопян потрапив у заголовки газет через кілька днів після його зупинки поліцейським на Lamborghini Aventador SVJ. Головне звинувачення, яке висуває поліція – необережне водіння.

Штраф для водія Lamborghini Aventador SVJ

За даними місцевого інформаційного видання The Tribute, адвокат пана Акопяна, Натан Сулеймані з Беверлі-Хіллз, заявив про невинуватість його підопічного під час виступу в суді 6 лютого.

Офіцер, який подав цитату, Джоел Асмуссен, каже, що «ймовірно, якби пан Акопян продовжував керувати автомобілем у такій необережній манері, яку я спостерігав, він би потрапив у зіткнення через високу швидкість». Незрозуміло, який захист має намір використовувати адвокат Акопяна проти таких звинувачень.

Окружний прокурор Джон Саврнох каже, що для підтвердження такого звинувачення в необережному водінні CHP має довести, що був елемент небезпеки для інших, який включатиме не просто перевищення швидкості на широкій відкритій дорозі. Примітно, що Lamborghini Aventador SVJ за інформацією виробника може розганятися до 219 миль/год (352 км/год).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: