Озвучено комплектації та ціни нового Volkswagen Golf R: найшвидша серійна модель бренду

Нещодавно представлений Volkswagen Golf R 2025 року готовий з'явитися на ринку. Автомобіль дебютує в Німеччині. Модель буде доступна покупцям у двох типах кузова: стандартний хетчбек і сімейний варіант. Примітно, що новинку офіційно представили лише тиждень тому, але виробник уже оголосив ціни на неї. Також відкрито бронь на машину, хоча її поставки стартують тільки восени.

Підпишись на нас:

Новий VW Golf R поряд з Arteon R Shooting Brake є найшвидшою серійною моделлю виробника. Автомобіль має агресивний дизайн екстер’єру, а перероблене шасі здатне забезпечити йому динамічну поведінку на дорозі з великою маневреністю при виході з поворотів. Модель отримала 2 нових режими водіння. Перший – це Drift, а другий Special. Останній має спеціальні налаштування ходової частини, підвіски та педалі акселератора.

Озвучено комплектації та ціни нового Volkswagen Golf R - це найшвидша серійна модель бренду

В оснащення машини входять спортивне мультикермо зі шкіряним обплетенням і обігрівом, корпуси дзеркал із матового хрому, спортивні передні крісла, адаптивне шасі та маса інших опцій. Обидві версії приводяться в рух за допомогою 2,0-літрового бензинового двигуна TSI, який видає 333 к.с. потужності. Він поєднується з 7-швидкісною роботизованою КПП з подвійним зчепленням і системою повного приводу. До “сотні” хетчбек розганяється за 4,6 сек, а універсал – за 4,8 сек. Перший оцінений у 53 795 – 58 440 євро, а другий у 55 065 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: