Водіям нагадали про необхідність оглядати машину знизу, забираючи її після ремонту

Більшість власників проводять ремонт автомобілів у приватних сервісних центрах. Це загрожує великою кількістю складнощів. Експерти розповіли, чому потрібно обов'язково оглядати автомобіль знизу після того, як було проведено ремонт і заміну деталей. При цьому кожен власник авто має на це повне право.

Підпишись на нас:

Так, деякі майстри можуть вирізати каталізатор з вихлопної системи, щоб надалі продати його і отримати вигоду на вторинному ринку. У цьому випадку власник може виявити сліди зварювання, яке було проведено нещодавно в місці встановлення пристрою. Деталь коштує дуже дорого, помітити її відсутність складно.

Деякі представники СТО під час ремонту підвіски не встановлюють нові деталі, які приносить власник, замість цього вони ставлять відновлені запасні частини. Бувають також ситуації, коли під час діагностики співробітники СТО вказують на несправність деяких деталей, які ще можуть виконувати свої функції. При цьому під час ремонту вони не проводять заміну. Нові деталі продають, щоб додатково заробити.

Експерти рекомендують після ремонту щоразу вимагати показати деталі, що відслужили свій термін, а також уважно оглядати автомобіль на підйомнику і попросити майстра, щоб він показав, які саме роботи були проведені.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: