175 к.с., класичний “автомат” і три екрани в салоні: новий Peugeot 408X представлять 12 липня

Уже 12 липня буде офіційно представлено оновлений Peugeot 408X 2025 року. Йдеться про модель, яку продають на китайському ринку і збирають на спільному підприємстві з Dongfeng. Середньорозмірний кросовер побудований на базі архітектури EMP2 V3 і незалежно від комплектації оснащується 1,6-літровим турбованим двигуном. Також розсекречено основні характеристики паркетника.

Підпишись на нас:

Зовнішність автомобіля виконана з використанням новітньої мови дизайну Peugeot. Кросовер отримав безрамну решітку радіатора і денні ходові вогні у вигляді “іклів”. Загалом машина не схожа на стандартний паркетник. Це скоріше крос-ліфтбек з похилою лінією даху і плавними лініями. Усередині автомобіля встановлено два 10,25-дюймові дисплеї і 9,7-дюймовий додатковий екран i-Togg. При цьому виробник зберіг низку фізичних кнопок. Механізм перемикання передач являє собою новітній електронний важіль.

175 к.с., класичний "автомат" і три екрани в салоні: новий Peugeot 408X представлять 12 липня

Довжина новинки становить 4705 мм, ширина – 1859 мм, а висота – 1502 мм. Колісна база досягла позначки 2787 мм. Під капотом автомобіля знаходиться 1,6-літровий наддувний агрегат, який генерує 175 к.с. потужності. Він поєднується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Дорожній просвіт кросовера дорівнює 194 мм, однак при повному завантаженні цей показник зменшується до 166 мм. Завдяки кутам в’їзду та з’їзду, що становлять 16 та 21 градус, відповідно, паркетник може успішно долати різні типи ландшафту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: