Нещодавно оновлений Nissan Juke з витратою 5.8 літрів на 100 км став більш доступним

Кросовер Nissan Juke 2025 року не так давно отримав оновлення. І щоб стати лідером сегмента B-SUV, вигравши конкуренцію у Peugeot 2008 і Renault Captur, японський бренд вирішив знизити вартість паркетника. Тепер автомобіль пропонується з істотною знижкою, що становить 4758 євро. Збірка машини здійснюється в Європі, зокрема, в Англії.

Підпишись на нас:

На європейському ринку японська модель продається в п’яти модифікаціях. Примітно, що подешевшала саме базова версія. У ній автомобіль укомплектований повністю світлодіодною оптикою і 17-дюймовими дисками. У кабіні встановлено 7-дюймову віртуальну “приборку”, мультимедіа з 12,3-дюймовим тачпадом, кондиціонер і спортивні передні крісла з тканинним оздобленням. У список систем безпеки входять виявлення дорожніх знаків, попередження про ненавмисний виїзд зі смуги, задні паркувальні датчики, допомога під час старту під нахилом та інші опції.

Нещодавно оновлений Nissan Juke тепер коштує менше 923 000 грн: його оснащення залишилося колишнім

Кросовер приводиться в рух за допомогою 1,0-літрового бензинового двигуна, який розвиває 114 к.с. потужності за 200 Н*м крутного моменту. Він поєднується з 6-ступінчастою механічною КПП і передньопривідною трансмісією. До “сотні” автомобіль розганяється за 10,7 сек, витрачаючи на кожні 100 км шляху 5,8 літра пального. Його максимальна швидкість досягає 180 км/год. З урахуванням чинної пропозиції вартість паркетника тепер стартує з позначки 20 517 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: