BYD випустить свій найдешевший кросовер, якому не потрібна заправка на АЗС

Підпишись на нас:

До дебюту готується новий варіант кросовера початкового рівня моделі BYD Atto 3 2024 року. В даний час ця китайська модель представлена ​​не тільки у себе на батьківщині, а й на зарубіжних ринках. Зокрема, в Індії. І тут у кросовера немає прямих конкурентів. А поява нової модифікації має зробити паркетник ще привабливішим у власних очах покупців, оскільки ціна нього впаде.

Підтвердженням швидкого дебюту нової версії є офіційний тизер, опублікований у Мережі. Запуск автомобіля має відбутися вже 10 липня. Кросовер буде оснащений акумулятором меншою ємністю на 50 кВт/год. Наразі автомобіль пропонується з батареєю на 60,48 кВт/год, що забезпечує дальність ходу до 521 км. Звісно, ​​що з новою АКБ цей показник знизиться.

BYD Atto 3

Ще виробник може скоротити перелік доступних функцій кросовера. Але про те, які налаштування будуть виключені, поки не повідомляється. Щодо силових характеристик, то зараз китайська модель комплектується одним електричним двигуном, який видає 204 к.с. при 310 Н*м крутного моменту. Не виключено, що в новому варіанті початкового рівня цю цифру можуть трохи підкоригувати. Завдяки тому, що паркетник стане дешевшим, він зможе конкурувати з більш доступними «зеленими» моделями, які зараз пропонуються на індійському ринку. Серед них Tata Harrier EV, Mahindra XUV.e8 і навіть майбутня Hyundai Creta EV.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: