Для громад Дніпропетровщини та Миколаївщини закуплені мобільні ЦНАП

Підпишись на нас:

Для громад, що не мають можливості відвідати місто через пошкодження інфраструктури або інші фактори, було закуплено шість автомобілів Fiat Ducato. Ці фургони будуть виконувати функцію мобільних Центрів надання адміністративних послуг для жителів Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Для громад Дніпропетровщини та Миколаївщини закуплені мобільні ЦНАП

Перші машини вже відправились до громад Вознесенська, Первомайська та Баштанки Миколаївської області, а також Кам’янської, Криворізької та Новоолександрівської громад Дніпропетровської області. В Центрах громадяни можуть отримати всі ті послуги, які вони отримали б райцентрі.

По факту, салон фургона виступає офісом, де людина може стояти в повний зріст. Тут знаходиться два робочих місця для спеціалістів, які під час переїздів між населеними пунктами розміщуються в тримісній кабіні поряд з водієм (1+2).

Для громад Дніпропетровщини та Миколаївщини закуплені мобільні ЦНАП

Для комфорту працівників та громадян в салоні є потужні системи опалення та кондиціонування, гарно продумана вентиляція та повноцінне електричне постачання.

Фінансування по закупівля мобільних ЦНАПів здійснювалось в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» від Програми розвитку ООН (UNDP) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: