Слідом за Volkswagen Golf R розпочалися продажі версії GTI Clubsport із двигуном на 300 к.с.

Буквально вчора стало відомо, що на німецькому ринку дебютував новий VW Golf R. Тепер же лінійка моделі поповнилася в цій країні ще однією модифікацією. Йдеться про версію Volkswagen Golf GTI Clubsport 2025 року. Цей високопродуктивний варіант, звісно, не дотягує до R, але він має свої цікаві особливості. Зокрема, у нього менш кричущий дизайн.

Підпишись на нас:

Навіть і не скажеш, що автомобіль може видавати такий високий показник потужності. На відміну від Golf R у GTI Clubsport практично немає чорних глянцевих деталей. Усередині хетчбека встановлені спеціальні крісла, цифрова комбінація приладів і 12,9-дюймовий екран мультимедіа з персональним помічником. Крім того, німецька модель отримала 18-дюймові диски з особливим дизайном, спортивне мультикермо зі шкіряним обплетенням, блокування диференціала переднього моста і селектор профілів руху.

Слідом за Volkswagen Golf R розпочалися продажі версії GTI Clubsport із 300-сильним мотором: озвучено ціни

В екстер’єрі машини виділяється новий спойлер, який створює більшу притискну силу на задній осі. Як і модифікації R, GTI Clubsport дістався режим водіння Special, який оптимізує двигун, трансмісію і шасі, забезпечуючи швидкі повороти на будь-якій дорозі. Під капотом автомобіля знаходиться 2,0-літровий мотор потужністю 300 к.с. Він поєднується з “роботом” з подвійним зчепленням. Повного приводу у машини немає. Хетчбек здатний розвивати максимальну швидкість 250 км/год, а з пакетом Carrera цей показник можна збільшити до 267 км/год. Вартість новинки становить 48 075 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: