Новий електричний кросовер Kia отримає поворотні задні сидіння і запас ходу 500 км

Підпишись на нас:

Популярність електричних кросоверів зростає, але більшість з них мають одну спільну рису: два ряди сидінь. Хоча є кілька винятків, включаючи Rivian R1S і Tesla Model X, трирядні електромобілі були рідкістю і відносно дорогими. Але Kia скоро представить достатньо цікаву альтернатив в вигляді EV9.

Подробиці

Оголошений, як флагманський позашляховик бренду, EV9 був представлений концептом у 2021 році і серійна модель виглядатиме дуже схоже на нього. Він має сміливий дизайн Opposites United і нагадує бензиновий Telluride.

Передня частина має «цифрове обличчя тигра» з вертикальними фарами та плавними денними ходовими вогнями. Вони об’єднані скульптурним капотом, штучною запобіжною пластиною та широким нижнім впускним отвором.

Профіль EV9  поєднує привабливе поєднання м’яких вигинів і різких ліній. Вигнуті крила та колісні арки одразу привертають увагу, але потім ви помічаєте дрібніші деталі, такі як дверні ручки врівень, затемнені стійки та «плаваючий» дах.

Диски мають аеродинамічний дизайн, а також двоколірний вигляд. Дизайнери також надали кросоверу динамічну поясну лінію, яка піднімається за C-стійку та має розширену хромовану окантовку.

Привабливий дизайн продовжується ззаду з плавними задніми ліхтарями та чималим спойлером. Знизу глянцева чорна обшивка контрастує зі сріблястим бампером, який нагадує захисну пластину.

Незважаючи на те, що третій ряд є «фішкою» автомобіля в Kia його показали лише кілька разів. Кросовер буде пропонуватися в конфігураціях з шістьма та семи сидіннями, які пропонують «щедрий простір для всіх пасажирів, щоб спілкуватися та розслаблятися» в «комфорті в стилі вітальні».

Сидіння другого ряду примітні тим, що вони можуть повертатися на 180 градусів, тому пасажири можуть взаємодіяти з тими, хто сидить у третьому ряду. Здається, це не залишає багато місця для ніг, але Kia відзначила, що пасажири третього ряду знайдуть підстаканники та зарядні порти, які допоможуть їм залишатися на зв’язку.

EV9 має «плаваючу панорамну панель приладів», на якій розміщено широкоекранний дисплей. Останній складається з 12,3-дюймової цифрової панелі приладів, 12,3-дюймової інформаційно-розважальної системи та 5-дюймового дисплея, який обіцяє «покращити цифровий досвід». Kia не сказала багато про це, але маленький екран, здається, відведений для клімат-контролю.

Kia EV9 Kia EV9

Далі нижче ми бачимо сіру окантовку з набором «цифрових кнопок» для інформаційно-розважальної системи. До них приєднується мінімалістичний клімат-контроль і об’ємний ролик у стилі BMW .

Інші основні моменти включають навколишнє освітлення, виразну центральну консоль і легкий двоколірний дизайн. Вони об’єднані встановленим на колоні перемикачем, металевими акцентами та решітками динаміків із геометричним малюнком.

Kia тримає специфікації в таємниці, але модель працює на електричній глобальній модульній платформі (E-GMP), а цифрова панель приладів свідчить про те, що ми можемо очікувати запас ходу понад 480 км. Очікується, що виробництво почнеться цієї осені, і хоча ціни не були оголошені, опитування клієнтів, що просочилися, показало, що ціна може починатися від приблизно 56 000 доларів США за базову модель до понад 70 000 доларів США за флагманську комплектацію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: