Опубліковані фотографії нового бюджетного кросовера Renault 4: проїде 400 км без АЗС

Французька компанія знову вивела на дорожні випробування прототип нового електричного кросовера Renault 4 2025 року. Фотографії, що з'явилися в Мережі, на яких зображений автомобіль під час тестів, стали останніми: виробник уже готує до прем'єри цю модель. Причому про неї вже відомо багато чого. Зокрема, раніше з'явилася інформація про технічне оснащення.

Підпишись на нас:

А поки що новий Renault 4 укритий щільним камуфляжем. Ймовірно, французька модель буде витримана в стилістиці концепту 4EVER Trophy. Так, майбутній Renault 4 отримав квадратний кузов компактного розміру з прямокутною передньою оптикою і порівняно вузьким переднім повітрозабірником. На кормі розміщуються вертикальні ліхтарі.

Опубліковані останні фотографії нового кросовера Renault 4: 2 мотори та доступна ціна

Французька новинка вийде відносно недорогим електрокаром. Вона виступатиме як дешевша альтернатива Renault 5, який зараз продається за мінімальні 32,9 тисячі євро. При цьому обидва автомобілі відрізняються подібним виконанням.

Опубліковані останні фотографії нового кросовера Renault 4: 2 мотори та доступна ціна

Renault 4 також побудований на базі платформи CMF-EV, адаптованої під компактні електрокари. Новинка отримає 2 електродвигуни на вибір, максимальна віддача яких досягає 120 і 150 к.с. Також покупцям запропонують 2 акумулятори. Запас ходу у кросовера перевищить 400 кілометрів. Зазначимо, що Renault ще не озвучив навіть приблизні терміни дебюту своєї новинки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: