Kia оновила свій нестандартний і популярний кросовер

Компанія Kia випустила оновлений Soul. Корейський кросовер після проведеної модернізації трохи подорожчав. Точніше, на американському ринку ціни на кожну комплектацію Kia Soul 2025 зросли лише на 100 доларів. Також корейська модель набула нової версії. Нині у США за базову комплектацію кросовера просять від 20 290 доларів.

Підпишись на нас:

Візуально автомобіль не змінився. У нього ті ж великі повітрозабірники з нестандартним малюнком, вузькі фари, з’єднані тонкою стрічкою решітки радіатора, L-подібні декоративні вставки на передньому бампері і довгі задні ліхтарі. Kia також не стала змінювати салон Soul. Тобто, фактично, автомобіль подорожчав на розмір інфляції.

Kia Soul 2025

Стандартно кросовер комплектується колісними дисками на 16 дюймів, 2-літровим двигуном, сенсорним екраном на 8 дюймів та іншими опціями. У міру подорожчання комплектацій автомобіль отримує тачскрин на 10,25 дюйма, електропривід крісла водія, підігрів передніх сидінь та інші опції. У всіх версіях кросовера передбачаються контроль уваги водія, попередження зіткнень, виявлення пішоходів та утримання у смузі.

Kia Soul 2025

Разом із новою комплектацією покупці отримають ексклюзивні колісні диски діаметром 18 дюймів. Також до її складу увійшли преміальна стереосистема, оригінальна обшивка нижньої частини кузова, двокольоровий дах, тканинні сидіння та інше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: