Оновлений Citroen C4 не буде схожим на свого попередника: економічний і бюджетний кросовер

Підпишись на нас:

Компанія Citroen протягом усієї своєї історії випускала нестандартні автомобілі, які вирізнялися на тлі аналогів як дизайном, так і конструктивними рішеннями. Французький виробник готує чергове революційне оновлення модельного ряду. У рамках очікуваної модернізації буде випущено глибоко перероблений Citroen C4 2027 року.

Про це заявив головний дизайнер французької марки. Він зазначив, що майбутній седан буде перероблений у стилі концепту Oli, який дебютував раніше. При цьому Citroen C4 оформлять у тому ж дизайні, який французька компанія вже почала застосовувати на своїх автомобілях. Але виробник не обмежиться лише стилем. Фактично майбутній автомобіль кардинально відрізнятиметься від свого попередника.

Citroen C4

Перш за все, новий седан запропонує унікальні рішення в галузі інновацій та практичності керування транспортними засобами. При цьому, судячи з заяв, автомобіль буде порівняно дешевим. Але представники французької марки озвучили лише загальні слова про майбутнє Citroen C4. Достеменно відомо лише те, що автомобіль побудують на базі платформи Smart Car.

Ця архітектура дозволяє випускати економічні машини. Вона також відрізняється високою універсальністю, завдяки чому на її основі можна створювати різні за виконанням та розмірами автомобілі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: