Електричний Porsche Cayenne приїхав на трасу Нюрбургринг: у нього буде рекордний запас ходу

Триває робота над електричним Porsche Cayenne 2027 року. Автомобіль знову потрапив в об'єктиви фотографів-"шпигунів". Цього разу кросовер показав себе на трасі Нюрбургринг. Зазначимо, що Cayenne є флагманом модельної лінійки компанії. Крім того, протягом багатьох років він був лідером Porsche в галузі електрифікації завдяки технології PHEV. Але часи змінюються.

Підпишись на нас:

Повністю електричний Cayenne зовсім скоро стане реальністю. Цього разу німецький виробник тестує підвіску паркетника для досягнення найкращого налаштування і доведення динамічних характеристик до межі. Нажаль, автомобіль, як і раніше, ховається під щільним захисним камуфляжем. Також на ньому встановлені тимчасові елементи. Тому серійні деталі екстер’єру поки що побачити не вийде. Але не виключено, що новинка загалом буде виконана в стилістиці свого паливного побратима.

Електричний Porsche Cayenne приїхав на трасу Нюрбургринг: у нього буде рекордний запас ходу

Але вся увага в цій версії моделі буде прикута до силової установки. Німецький бренд поставив перед собою амбітну мету – довести дальність ходу кросовера до 1000 кілометрів. Ця символічна цифра дозволить Porsche зробити ще один крок у боротьбі за лідерство на ринку розкішних електрокарів. Розробка автомобіля поки що перебуває на ранній стадії. Дебют автомобіля запланований на другу половину 2026 року. А ось до дилерських центрів новинка добереться не раніше початку 2027 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: