Suzuki готує до виходу на ринок новий бюджетний кросовер eVX

Ще минулого літа стало відомо, що компанія Suzuki готує до виходу на європейський ринок новий компактний електрокросовер eVX. Однак автомобіль досі не дебютував. Ба більше, виробник продовжує тестувати новий Suzuki eVX 2025 року на європейських дорогах. Але зараз розробка кросовера перебуває на завершальній стадії, про що свідчать опубліковані знімки.

Підпишись на нас:

Прототип, що вийшов на випробування, має менше камуфляжу, ніж раніше. Завдяки цьому розкрилися деякі особливості екстер’єру японської новинки. Однак на опублікованих фотографіях видно, що новий eVX загалом витриманий у тому самому стилі, який Suzuki використовує під час виробництва інших моделей. Зокрема, електрокросовер отримав дещо незграбний кузов, що вирізняється різкими переходами між окремими елементами.

Suzuki готує до виходу на ринок новий кросовер eVX: у нього кузов від Vitara, але інший екстер'єр

При цьому Suzuki реалізувала в eVX кілька примітних конструктивних рішень. У електрокросовера оригінальна головна оптика з товстими світлодіодними стрічками. Задні ліхтарі, мабуть, будуть компактними. Найімовірніше, інтер’єр також витримають у стилі, який застосовує Suzuki на інших автомобілях.

Suzuki готує до виходу на ринок новий кросовер eVX: у нього кузов від Vitara, але інший екстер'єр

Японська компанія не розкриває подробиць про технічну частину новинки. Очікується, що кросовер отримає акумулятор ємністю 60 кВт*год. Він забезпечить запас ходу понад 400 кілометрів. На вибір запропонують як передньо-, так і повнопривідну версії eVX. Але потужність моторів ще невідома.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: