Мобільна сауна для ЗСУ на базі вантажівки Nissan Atleon

Підпишись на нас:

Для Збройних Сил України створили мобільну сауну на базі середньотоннажника Nissan Atleon. Майстри переобладнали техніку та передали її одній з бригад ЗСУ.

Мобільна сауна для ЗСУ на базі вантажівки Nissan Atleon

Над проєктом працювали майстри громадської організації «Патріоти Тячівщини», а передавав лазню штурмовій Закарпатській бригаді голова органзації – Іван Ведмідь.

Машина має бак із водою на 100 осіб. Сауна має зовнішню топку. Приміщення всередині оббите деревом, водночас паритися тут можуть до 6 бійців. Для роботи в польових умовах в машині є додатковий акумулятор та генератор. На додачу до бані для захисників було придбано шини для бойових позашляховиків.

Мобільна сауна для ЗСУ на базі вантажівки Nissan Atleon

Вантажівка, на базі якої було створено лазню, випускалось в період з 1999 по 2013 рік. Під капотом таких машин встановлювали турбодизелі Nissan – чотирициліндрові з робочим об’ємом 3,0 та 4,0 л потужністю 110 – 150 к. с., а також 6-циліндрові на 6,0 л потужністю 210 к. с. З 2006 року такі вантажівки вже було удосконалено та додано потужності з двигуном Сummins об’ємом 4,5л та 6,7 л і потужністю від 185 до 246 к. с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: