Ford оновив популярний кросовер Puma: має потужний двигун, якому не потрібні АЗС

Компанія Ford розпочала дорожні випробування оновленого кросовера Puma. Автомобіль, який має високий попит на європейському ринку, готується до зміни моторної гами.

Підпишись на нас:

Точніше, американський виробник скоро випустить Ford Puma 2025 з електричним двигуном. При цьому версії із ДВС залишаються на європейському ринку. Ймовірно, обидва варіанти Puma будуть однаковими.

Ford Puma

Дане припущення підтверджують опубліковані знімки. Зображений на них кросовер, який вийде на ринок із приставкою Gen-E, візуально схожий на звичайну Puma із ДВЗ. Незважаючи на наявність щільного камуфляжу, на фотографіях видно, що електрична новинка збереже знайомий кузов, що відрізняється округленими формами. Від звичайної Puma на цей кросовер перейде вся оптика, яка нещодавно була трохи перероблена.

Ford Puma

Однак електрична новинка втратить радіаторні грати. Крім того, Ford може переробити передній бампер. Ці зміни, мабуть, внесуть з метою покращення аеродинаміки кузова. Але інтер’єр точно буде скопійовано з бензинової Puma. Тобто всередині електрокросовера розмістять 12,8-дюймову цифрову панель приладів та сенсорний екран на 12 дюймів. На додаток до цього запропонують потужну бездротову зарядку та покращений адаптивний круїз із підтримкою функції Stop&Go.

За чутками, в рух новий Puma буде приводитися за рахунок 134-сильного електромотора, що видає до 290 Н*м. Ємність батареї поки не озвучена.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: