В Nissan розповіли, коли електромобілі будуть коштувати стільки ж, як і бензинові двигуни

Підпишись на нас:

Nissan оприлюднив новий підхід до розробки електрифікованих силових агрегатів, який, за його словами, дозволить досягти паритету цін між своїми гібридними автомобілями та автомобілями з двигуном внутрішнього згорання приблизно до 2026 року.

Подробиці

Згідно з підходом Nissan X-in-1, Nissan розділить основні компоненти силової установки між своїми моделями EV і e-Power і побудує на їх основі модуль. Це призведе до 30-відсоткового зниження витрат на розробку та виробництво між 2019 і 2026 роками. Це не тільки дозволить гібридам досягти паритету цін з ДВЗ приблизно до 2026 року, але це також дозволить Nissan досягти паритету цін на повні електромобілі та ДВЗ у 2030 році.

Буде розроблено дві різні силові установки. Перша буде для електромобілів, які використовують модуль 3-в-1, що об’єднує двигун, інвертор і редуктор в одному корпусі. Тим часом гібридні моделі e-Power від автовиробника матимуть установку 5-в-1, яка поєднує в собі двигун, інвертор, генератор, редуктор і підсилювач.

Редуктор, який використовує Nissan, уповільнює оберти електродвигуна за хвилину до швидкості, яка обертатиме вісь і колеса, тоді як редуктор прискорює оберти двигуна внутрішнього згоряння e-Power, щоб обертати генератор, який заряджає акумулятор системи.

Компанія Nissan зазначає, що об’єднання цих компонентів в єдиний блок не лише покращує ефективність виробництва та зменшує витрати на трансмісію, але й призводить до зменшення розміру та ваги, що покращує характеристики водіння та мінімізує шум і вібрацію. Виробник автомобілів також запровадить нещодавно розроблений електродвигун, який зменшить використання важких рідкоземельних елементів до 1 відсотка або менше.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: