Оголошено комплектації та ціни нового крос-купе Ford Capri: запас ходу без заправки на АЗС більше 600 км

Новітнє крос-купе Ford Capri 2025 року готове штурмувати дилерські ціни. Американський бренд озвучив комплектації та ціни автомобіля. Класичний Capri повернувся до життя у вигляді сучасного електричного паркетника із запасом ходу до 627 км і максимальною потужністю 340 к.с. Кросовер буде доступний покупцям у двох варіантах виконання: базовому і преміальному.

Підпишись на нас:

У початковій модифікації в оснащення автомобіля входять 19-дюймові колеса, повний пакет подушок безпеки, цифрова “приборка”, світлодіодна оптика, мультимедіа з 14,6-дюймовим екраном, передні крісла з обігрівом, бездротова зарядка смартфонів, адаптивний круїз, паркувальні датчики і низка помічників для водія. У дорожчій варіації з’являються звукове обладнання B&O, матричні фари, електричні задні двері з функцією гучного зв’язку та ін.

Оголошено комплектації та ціни нового крос-купе Ford Capri, який побудований на базі Explorer

До моторної лінійки крос-купе входять два силові агрегати. Базовим є 210-сильний електродвигун, крутний момент якого дорівнює 545 Н*м Він розташований на задній осі та поєднується з літій-іонною АКБ ємністю 77 кВт/год. Такий автомобіль розганяється до “сотні” за 6,4 сек при максимальній швидкості 180 км/год. Дальність ходу становить 627 км. За доплату можна взяти повнопривідну версію моделі з 340-сильною системою. Рівень тяги цієї установки досягає 679 Н*м. Завдяки батареї на 79 кВт/год машина може проїхати без підзарядки 592 км. А 100 км/год паркетник набирає за 5,3 сек. Вартість новинки становить 54 264 – 64 275 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: