Українець переробив Porsche 911 на електромобіль: фото унікального купе

Підпишись на нас:

Українські майстри мають хист до унікальної техніки. Днями в мережі з’явились світлини рідкісного Porsche 911, котрий засвітився в Україні.

Українець переробив Porsche 911 та показав унікальне купеУкраїнець створив електромод на базі класичного Porsche 911 для компанії Erblich. Бренд відомий розробкою та виготовленням рідкісних моделей на базі німецьких класичних купе та родстерів.

Українець переробив Porsche 911 та показав унікальне купе

Вага автомобіля не перевищує 1450 кг. Під капотом знаходиться тягова батарея ємністю 64 кВт*год з елементами від LG-Chem. Без зарядки електрокар може здолати від 360 до 420 км. За 3 секунди автівка здатна розігнатись до «сотки», а її максимум становить 320 км/год. Силова установка здатна набрати від 449 до 663 «конячок», що робить авто ще більш винятковим.

Українець переробив Porsche 911 та показав унікальне купе

«Таких машин ніхто не виробляє. Щоб вона технічно була в старому кузові, але фактично була новим автомобілем. Я вважаю, що цей ринок дуже недооцінений. Якісні переробки класичних машин в електромобілі – велика рідкість, цих машин ще практично немає», – прокоментував появу цього унікального екземпляра автор проєкту та засновник компанії 3DScan To CAD Павло Хмарук.

Авторство електромобіля на замовлення Erblich належить саме цьому молодому чоловіку.

Українець переробив Porsche 911 та показав унікальне купе

Особливістю новинки є його відмінність від оригінального класичного Porsche 911. Електрокар від Erblich отримав спеціально розроблену незалежну підвіску усіх коліс. Окрім того, вперше в історії Porsche 911 у машині багажник не спереду, а ззаду, адже місце двигуна зайняли більш компактні електромотори.

Цікаво, але багато деталей автомобіля було надруковані на 3D-принтері. Таким чином деякі елементи мали мізерну цінність. Співавтор проєкту повідомив, що до цього хлопці просто реставрували класичні машини 50-х – 90- х років. Але з часом вони зрозуміли всі особливості цієї процедури та вирішили примінити свої знання у виготовленні автомобілів. Так і з’явилася ідея електричного Porsche.

Для того, щоб реалізувати свою мрію майстри витратили не менш 100 000$. Загалом компанія готується презентувати не менше 20 таких класичних купе. На реалізацію проєкту піде 4-5 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: