Geely та Volvo створили конкурента Tesla Model Y, що має запас ходу 700 км: новинка скоро з’явиться в Україні

Підпишись на нас:

Новенький електрокар від світових брендів Geely та Volvo вже офіційно показали аудиторії. На потужностях спільного дочірнього бренду Zeekr, Geely та Volvo створили електричний позашляховик 7X.

Новинка стала наступником та родичем седана Zeekr 007, за всіма характеристиками модель не буде поступатись Tesla Model Y.

Geely та Volvo створили конкурента Tesla Model Y, що має запас ходу 700 км: новинка скоро з’явиться в Україні

Бренду Zeekr пророкують велике майбутнє, адже він з’явився в Нью-Йорку та демонструє значне зростання продажів у Китаї. В перші два квартала 2024 року компанія поставила на ринок понад 87 000 автомобілів.

Лінійка кросоверів Zeekr тепер має ліфтбек 001, мінівен 009, кросовер X та седан 007. Платформою для нової моделі обрали Geely PMA2+, яка є модифікацією архітектури SEA. Дизайн автомобіля витончений та обтічний, а концепція стилю називається “Прихована енергія”.

Базова мокдль 7X отримала LFP-акумулятор Geely “Golden Brick” та систему на 800 В, що забезпечує зарядку на 500 км пробігу за 15 хвилин. До преміальної комплектації входить батарея NMC від CATL, що забезпечить запас ходу до 700 км.

Коштувати новий Zeekr 7X буде орієнтовно 30 800 – 44 700 євро. В Україні новинка з’явиться в салонах дилера Volvo.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: