Знайдено легендарну автівку, що півстоліття простояла у целофані

Підпишись на нас:

В Америці знайдено раритетне авто, що майже півстоліття простояло в гаражі у целофановому пакеті. Chevrolet Impala 1967 року знаходиться в ідеальному стані, адже на одометрі показує усього 27 350 км.

Знайдено легендарну автівку, що півстоліття простояла у целофаніПерший власник легендарної автівки за невідомих обставин мало експлуатувати автомобіль. Водій одягнув на машину целофановий пакет та поставив її до гаражу. За 46 років автівка має ідеальний вигляд, кузов та салон – нові та не вимагають реставрації. Ймовірно, що ця автівка є найкращою Chevrolet Impala 60-х років.

Знайдено легендарну автівку, що півстоліття простояла у целофані
Chevrolet Impala має унікальний темно-зелений колір, що дуже рідко зустрічається на Chevrolet Impala SS 1967 року. Також авто має встановлений спереду трьохмісний диван, що є великою рідкістю.

Знайдено легендарну автівку, що півстоліття простояла у целофані

Автомобіль належить до рідкісної зарядженої версії SS Z24 з 7,0-літровим V8 на 385 к.с. У світі існує лише 2124 таких Impala. Машина має 7,0-літровий V8 потужністю 385 к.с. і 3-ступінчасту автоматичну КПП. Chevrolet Impala може розігнатися до 100 км/год за 8,4 сек і може розігнатися до 200 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: