Оновлений кросовер Chevrolet подешевшав і став потужнішим

Представлено Chevrolet Equinox EV 2025 модельного року. У цьому оновленні автомобіль обзавівся новою базовою комплектацією. Тепер його вартість стартує з позначки 34 995 доларів. Однак модель має право на федеральне податкове відрахування в розмірі 7500 доларів. Таким чином, цінник на крос фактично знижується до 27 495 доларів.

Підпишись на нас:

Продажі кросовера в новій початковій модифікації стартують трохи пізніше в поточному році. В оснащення автомобіля входять 11-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійний комплекс з 17,7-дюймовим тачпадом і підтримкою Google, матерчасті крісла і 19-дюймові легкосплавні диски. Крім того, в американській моделі встановлено набір стандартних систем безпеки. До нього входять попередження про зіткнення спереду, гальмування перед пішоходом і велосипедистом, утримання смуги руху та інші опції.

Оновлений Chevrolet Equinox EV 2025 року подешевшав до 27 495 доларів і став потужнішим

Якщо залишити осторонь початкову версію, то Equinox EV також отримав модернізовані електромотори. Передньопривідний варіант тепер видає 220 к.с. при 329 Н*м крутного моменту. Потужність збільшилася на 7 к.с., а тяга – на 9 Н*м. Зросли показники і повнопривідної модифікації. Вона розвиває 300 к.с. і 481 Н*м. Крім того, виробник відмовився від звичних назв комплектацій. Також повідомляється, що дорожчі варіанти отримали додаткове обладнання, як-от поліпшені головний дисплей і дзеркало заднього виду. І вони стали дорожчими на 1100 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: