“Запорожець” взяв участь в масштабному автопробігу Європою: українці проїхали 8000 км

Підпишись на нас:

Українська команда взяла участь в крутому ралі на “Запорожцю”. В Монте-Карло відбувся масштабний автопробіг в якому брали участь безліч автоприхильників з усіх куточків світу.

Подробиці

В автопробігу брали участь Роман Щипков та Ренат Вільчинскайт на легендарному ЗАЗ-966. Автомобіль проїхав Європою 8000 км і відвідав 11 країн. По завершенню автопробігу “Запорожець” взяв участь в п’ятиденному ралі для ретроавтомобілів Monte-Carlo Historique. Українська команда була 30 країною в переліку учасників.

“Запорожець” взяв участь в масштабному автопробігу Європою: українці проїхали 8000 км

Як відомо, щодня команда українців долала 500 км у складних погодних умовах. “Запорожець” гідно відстояв всі випробування та отримав спеціальний кубок.
Команда “Запорожця” подякувала 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. В межах пробігу було відкрито марафон “Україна – серце та центр Європи”. Кожне місто, що гостинно зустрічало учасників ралі, було платформою для зустрічей української команди з місцевою владою та біженцями з України. Після завершення ралі в Європі гонщики продовжили марафон і в нашій країні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: