Tesla випускає нову Model 3 зі збільшеним запасом ходу, але за зниженою ціною

У США офіційно дебютувала нова версія Tesla Model 3 2025 року. Автомобіль у цьому виконанні має привід на задні колеса. При цьому нова версія стала найбільш далекобійною серед усіх варіантів Model 3 з аналогічним компонуванням. Незважаючи на сказане, модель виявилася порівняно дешевою: за неї запросили від 42490 доларів. А з використанням знижок ціна падає до 34990 доларів.

Підпишись на нас:

Автомобіль у новому виконанні може проїжджати без підзарядки до 584 кілометрів. Model 3 в інших версіях має запас ходу на 146 кілометрів менше. Навіть повнопривідний варіант американської моделі проїжджає не більше 549 кілометрів. Але цей показник розрахований для версії з 18-дюймовими дисками. Нова Model 3 з 19-дюймовими колесами проїжджає до 518 кілометрів.

Компанія Tesla випускає нову Model 3 зі збільшеним запасом ходу, але за зниженою ціною

Максимальна швидкість у цього седана не перевищує 201 км/год. На розгін до 100 км/год автомобіль витрачає близько 4,9 секунди. Повнопривідний варіант у виконанні Performance досягає тієї ж позначки за 4,2 секунди. Компанія Tesla не стала вносити жодних додаткових змін у конфігурацію автомобіля.

Компанія Tesla випускає нову Model 3 зі збільшеним запасом ходу, але за зниженою ціною

Нагадаємо, що продажі електрокарів американської марки падають по всьому світу. У результаті Tesla за обсягами реалізації автомобілів нещодавно спустилася на 18-е місце. Також компанія нещодавно заявила, що вихід нового електричного таксі затримується. Офіційних причин поки що не оголошено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: