Експерт розповів, як водії використовують перекис водню для відновлення авто

В аптечці будь-якої людини є перекис водню. Розчин використовують при порізах та інших відкритих ранах, щоб знезаразити пошкоджену ділянку шкіри. Примітно те, що у перекису є й інші способи застосування. Наприклад, його активно використовують у повсякденному житті бувалі автомобілісти, хто не перший рік за кермом. Але як вони це роблять.

Підпишись на нас:

Насправді, як показала практика, спектр застосування цього лікарського засобу дуже широкий. Наприклад, якщо автомобіліст або його попутник ненавмисно проливає на сидіння каву чи інший напій, то неодмінно залишається слід, який потім буде непросто вивести, навіть використовуючи дорогу косметику і хімію. Вирішити проблему допоможе звичайний перекис водню. Його необхідно лише нанести на забруднену ділянку і залишити буквально на 5 – 10 хвилин.

Застосовуючи такий склад для усунення плям від різних напоїв, важливо лише пам’ятати, що перекис водню наноситься в невеликій кількості. При цьому його бажано використовувати саме для світлих поверхонь, оскільки речовина має властивість освітлювати матеріал, на який потрапляє. Що стосується подальших дій після нанесення, то тут залишається тільки промити ділянку за допомогою води і дати час, щоб обшивка підсохла, після чого від плями не повинно залишитися і сліду.

Для особливо сильних забруднень процес можна повторити двічі. Окремо хотілося б поговорити про те, що перекис водню допомагає впоратися із забрудненнями скла всередині автомобіля. Його також необхідно нанести в невеликій кількості, після чого насухо витерти поверхню ганчіркою. Окремі умільці знайшли й інше застосування для цього складу, а саме як речовини для промивання двигуна. Перекис водню додається в мотор у невеликій кількості.

Далі в процесі роботи двигуна склад допомагає позбутися присутнього нагару. Зазначається, що після таких маніпуляцій спостерігається зниження витрати мастила, а мотор починає працювати значно краще. Практикувати цей метод чи ні – вирішувати кожному автомобілісту самостійно, але не варто покладати на лікарський препарат серйозні надії, адже він призначений зовсім для інших цілей, а його нераціональне застосування зовсім може призвести до проблем.

Якщо говорити про усунення нагару в двигуні, то для цього існують зовсім інші методи. Зокрема і їзда на високих оборотах, а також своєчасне обслуговування мотора і використання якісного палива. Якщо автомобіліст стежить за технічним станом машини і не економить на придбанні пального, то, найімовірніше, йому і зовсім не доведеться стикатися з такою проблемою, як утворення нагару на внутрішніх елементах силового агрегату. Що ж стосується перекису водню, то це не чудодійна речовина, яку можна застосовувати повсюдно. Просто зайвий раз використання складу дає змогу заощадити. Від тієї ж самої автохімії або косметики все одно користі буде більше, але і коштує все згадане дорожче.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: