Renault представила новий Megane: тепер це кросовер, якому не потрібні АЗС

Компанія Renault випустила на ринок оновлений кросовер Megane E-Tech. У рамках проведеної модернізації виробник переглянув комплектації цієї моделі. Ціни на новий Renault Megane E-Tech 2024 року практично не змінилися порівняно з попередником. Також автомобіль зберіг колишні екстер'єр і технічне оснащення. Повний привід кросовер не отримав.

Підпишись на нас:

Ціни на французьку новинку стартують з позначки в 33 500 євро. Кросовер запропонований у трьох виконаннях. Стандартно Megane E-Tech комплектується колісними дисками на 18 дюймів, світлодіодною оптикою по колу, автоматичними фарами головного світла, LED підсвічуванням салону, розпізнаванням дорожніх знаків, екстреним гальмуванням з виявленням людей, задньою камерою, 9-дюймовим тачскріном та іншими опціями.

Оновлений кросовер Renault Megane E-Tech 2024 року вийшов на ринок: названо ціни та комплектації

У міру подорожчання французька модель отримає 12-дюймовий сенсорний екран, інтелектуальний круїз-контроль, бездротову зарядку і преміальну акустику. Спереду у неї з’являються адаптивні фари, ззаду – 3D-ліхтарі.

Оновлений кросовер Renault Megane E-Tech 2024 року вийшов на ринок: названо ціни та комплектації

Стандартно кросовер комплектується 130-сильним електродвигуном, що видає до 250 Н*м. Він поєднується з компактним акумулятором, що забезпечує запас ходу в 315 кілометрів. У топових версіях з’являється електромотор на 218 к.с. З ним можна придбати 2 акумулятори на вибір, завдяки яким кросовер проїжджає до 470 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: