Raytheon із США поставить до Німеччини додаткові системи ППО та ПРО: найсучасніші технології та обладнання

Американська компанія Raytheon, бізнес-підрозділ RTX, отримала контракт на 1,2 мільярда доларів США на посилення інфраструктури протиповітряної оборони Німеччини шляхом надання додаткових систем протиповітряної та протиракетної оборони Patriot. Цей значний контракт зміцнить існуючу оборону Німеччини за допомогою найсучасніших технологій та обладнання.

Підпишись на нас:

Контракт включає постачання новітніх радарів Patriot Configuration 3+, пускових установок, командних і контрольних станцій, а також відповідних запчастин і підтримки всього комплексу систем. Очікується, що ці доповнення значно розширять здатність Німеччини захищатися від ряду повітряних загроз.

Том Лаліберті, президент наземних і протиповітряних систем оборони компанії Raytheon, підкреслив надійність і стратегічну важливість систем Patriot, заявивши:

«Patriot залишається перевіреним і надійним засобом протиповітряної та протиракетної оборони, на який наші глобальні клієнти покладаються. З кожною додатковою системою Patriot Німеччина посилює свою протиповітряну оборону та зміцнює оборонну позицію НАТО».

Нині в Німеччині перебувають на озброєнні 12 батарей Patriot, переважно моделей PAC-2 і PAC-3. Нові доповнення від Raytheon будуть бездоганно інтегруватися з цими існуючими системами, забезпечуючи надійне оновлення оборонних можливостей Німеччини.

Система Patriot отримала всесвітнє визнання завдяки своїм перевіреним бойовим можливостям, що робить її єдиною наземною системою протиповітряної та протиракетної оборони у світі, здатною знищувати сучасні крилаті ракети великої дальності, тактичні балістичні ракети та повний спектр повітряних загроз. Система Patriot, яка використовується в 19 країнах, включаючи Німеччину, США та Україну, продовжує демонструвати свою ефективність проти найвитонченіших і найскладніших цілей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: