Hyundai підтвердив скору появу нового 7-місного кросовера

Офіційно підтверджено випуск нового 7-місного кросовера Hyundai Ioniq 7 2025. Автомобіль мають представити вже цього року. Ця інформація з'явилася в Мережі одночасно з подробицями про інші зміни в модельній лінійці корейської компанії. Зокрема, рестайлінгу піддадуться Ioniq 5, Santa Cruz і Tucson. Решту автомобілів поки що оновлювати не будуть.

Підпишись на нас:

Також у Мережі з’явилися “шпигунські” фотографії нового Ioniq 7. Електричний кросовер був помічений у Лас-Вегасі під час тестів за спекотних температур. Примітно, що сам виробник не називає майбутню модель Ioniq 7. Однак експерти не сумніваються в його найменуванні. У більш ранніх звітах йшлося, що автомобіль представлять у червні, але цього так і не сталося.

Hyundai підтвердив випуск нового 7-місного кросовера у 2024 році: фотографії майбутнього Ioniq 7

В основі автомобіля лежатиме концепт Seven 2021 року. Ця машина буде відповіддю Hyundai на EV9 від дочірньої компанії Kia. Кросовери навіть побудовані на одній платформі E-GMP. Найімовірніше, “електричку” запропонують зі схожою моторною лінійкою. Тож можна очікувати появу одномоторної версії потужністю 215 к.с., 379-сильної повнопривідної модифікації та високопродуктивного варіанту на 576 к.с. Крім того, Hyundai може запропонувати два різні акумулятори. Перший ємністю 76,1 кВт/год забезпечить дальність ходу до 370 км, а другий на 99,8 кВт/год збільшить цей показник до 483 км. Що стосується “шпигунських” фото, то на них кросовер все ще вкритий камуфляжем. Але видно тонкі горизонтальні ДХВ. Також, схоже, розробник відмовився від квадратних колісних арок концепту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: