Популярний в Україні корейський виробник показав свій новий потужний електрокросовер

Підпишись на нас:

Корейський автовиробник SsangYong Motor незабаром буде перейменований на KG Mobility, опублікував перші фотографії нового Torres EVX, який дебютує 30 березня на Seoul Mobility Show 2023 разом із великою кількістю концептів і серійних автомобілів.

Подробиці

Раніше позашляховик був відомий як проект U100. Виробнича назва Torres EVX являє собою комбінацію літер EV (електромобіль) і X (eXtreme), що передає його авантюрний характер. Модель відрізняється від аналога з двигуном ICE оновленим дизайном передньої частини, а це в свою чергу є еволюцією мови дизайну «Powered by Toughness», характерної для електромобілів.

Тонка світлодіодна панель із шістьма вкрапленнями замінює решітку радіатора у стилі Jeep звичайного Torres. Бампер також є унікальним для EVX з фактичними фарами, розташованими низько на бічних входах, і більш стриманим захистом.

Torres EVX (ліворуч) порівняно з SsangYong Torres з двигуном ICE (праворуч)
Torres EVX (ліворуч) порівняно з SsangYong Torres з двигуном ICE (праворуч)

Профіль ідентичний Torres з ДВС, за винятком нових легкосплавних дисків. SsangYong не показав нам задню частину, але натякнув на світлодіодну панель на всю ширину та характерний виступ на дверях багажника, що нагадує кришку запасного колеса.

SsangYong Torres EVX

Інтер’єр також зазнав капітального перетвроення з подвійним екраном і дерев’яними вставками на панелі приладів. Кермо перенесено, але сенсорна зона для клімат-контролю зникла. Компанія каже, що нова панель «покращила загальну видимість» і описує новий UX як більш ергономічний.

SsangYong Torres EVX

Відсутність фірмової символіки SsangYong на екстер’єрі було чимось очікуваним, оскільки незабаром компанія змінить назву на KG Mobility разом із оновленим логотипом та фірмовим стилем. Однак про цю зміну, ймовірно, буде оголошено пізніше, оскільки Torres EVX зберігає значок SsangYong на кермі.

SsangYong Torres EVX

Автовиробник не став розкривати характеристики Torres EVX, зберігши їх для офіційної прем’єри. Позашляховик може поділитися своєю основою з меншим Korando e-Motion. Останній оснащений єдиним переднім електродвигуном потужністю 190 к.с. і акумулятором ємністю 61,5 кВт-год, що забезпечує запас ходу 340 км за WLTP.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: