В об’єктиви камер потрапив Kia Sportage з новим дизайном

Фотографи-«шпигуни» сфотографували оновлений Kia Sportage 2026 року. Автомобіль проходить випробування в Європі. Кросовер із короткою колісною базою отримав нову передню частину зі зміненою решіткою радіатора та оновленими блоками освітлення. Дебют корейської моделі може відбутися до кінця поточного року або на початку наступного. Точна дата поки що не визначена.

Підпишись на нас:

Kia пропонує дві версії Sportage: з короткою колісною базою в Європі і більшу модель в Америці. Обидва варіанти зазнають рестайлінгу. Поки що в об’єктиви фотошпигунів потрапила європейська модифікація, що проходить тести в Німеччині. Незважаючи на громіздку обшивку, можна побачити нову передню панель із широкою решіткою радіатора з горизонтальними смугами. По краях від неї розміщені вертикальні фари з виступаючими ДХВ. Також можна побачити перероблений бампер з новими повітрозабірниками і протитуманними ліхтарями.

В об'єктиви камер потрапив Kia Sportage 2026 з новим «обличчям» і оновленою задньою частиною

Також з-під камуфляжу визирають нові задні ліхтарі. Судячи з усього, бампер на кормі теж було оновлено. Знімків салону поки що немає, але тут мають розміститися модернізовані екрани. Крім того, будуть поліпшені системи допомоги водієві. Деталі трансмісії виробник поки що не розкриває, але актуальна модель має дуже широку моторну лінійку, до якої входять кілька варіантів. 1,6-літровий турбомотор з м’яким гібридом видає 148 к.с. Також покупці можуть вибрати гібрид з аналогічним за об’ємом агрегатом, потужність якого збільшено до 226 к.с. А система, що підключається, генерує 261 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: