Показали салон першого бюджетного кросовера від Xiaomi

Кілька тижнів тому компанія Xiaomi розпочала тестування прототипу свого першого кросовера. Очікується, що цей автомобіль, назву якого поки що не озвучено, надійде в продаж у 2025 році. Коштуватиме він дорожче за Xiaomi SU7, за який на китайському ринку запросили від 215,9 тисячі юанів, або від 1 230 352 грн.

Підпишись на нас:

Зараз у Мережу потрапили перші знімки салону нового кросовера Xiaomi. Вони показують, що інтер’єр у китайської моделі повністю повторює те, що раніше дебютувало разом із седаном SU7. Кросовер отримав ті самі трансмісійний тунель з округленими краями, великий сенсорний екран, порівняно компактну цифрову панель приладів та інше. Тобто китайська компанія фактично зробила ще один варіант SU7 з більшим кузовом.

Перший кросовер Xiaomi все більше розкривається: опубліковано перші фото салону

Разом з тим, обидва автомобілі зовні різнитимуться між собою. Але, ймовірно, кросовер оснастять тією ж головною оптикою, розділеною на 2 овальні фари. Передній бампер, найімовірніше, отримає великий центральний і компактні бічні повітрозабірники.

Перший кросовер Xiaomi все більше розкривається: опубліковано перші фото салону

Не виключено, що і технічно обидва автомобілі будуть однаковими. Тобто майбутній кросовер отримає кілька електродвигунів, що видають залежно від модифікації від 299 до 673 к.с. Запас ходу у цієї новинки точно перевищить 800 кілометрів щонайменше в топовій версії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: