17-річний підліток знищив дорогий автомобіль батьків після того, як сів покататися на ньому без дозволу

Підпишись на нас:

Підлітки та потужні спортивні автомобілі часто дуже погано поєднуються, і минулого тижня в Нью-Джерсі це було продемонстровано в черговий раз.

Подробиці

17-річний хлопець розбив Chevrolet Corvette покоління C5 своїх батьків. Він не просто розбив його, а зробив непридатним до відновлення.

Аварія сталася приблизно о першій годині ночі 11 березня, невдовзі після того, як 17-річний юнак сів Corvette батьків і вирушив на «веселу прогулянку».

Департамент поліції міста Південний Брансвік зазначає, що неназваний водій-підліток їхав «надто швидко» по Georges Rd, коли він втратив контроль над потужним спортивним автомобілем і врізався в передню частину популярного гастроному. На щастя, молодий водій не постраждав під час аварії, але ця аварія завдала дуже багато шкоди оточуючим.

Зображення розбитого Corvette, опубліковані в Twitter, показують, що більша частина пошкоджень прийшлася на сторону водія спортивного автомобіля. Зовнішня обшивка дверей відірвана, а панель задньої частини повністю знищена. Заднє колесо з боку водія також сильно пом’ято під час аварії, і ми бачимо, що кришка борту також була висунута.

17-річний підліток знищив дорогий автомобіль батьків після того, як сів покататися на ньому без дозволу

Хоча передня частина Corvette не показана на цих зображеннях, можна з упевненістю припустити, що вона, а також три інші колеса також були пошкоджені, коли автомобіль переїхав через бетонний бордюр. Ймовірно, це також пошкодило важливі компоненти підвіски.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: