Volkswagen оновив недорогий кросовер Taigo, додавши нові комплектації

Німецька компанія випустила оновлений кросовер Volkswagen Taigo 2025 року. Автомобіль зберіг компактний купеподібний кузов, який практично не зазнав змін. Здебільшого виробник зосередився на комплектаціях, прибравши одну і додавши 2 нові. Ціни на німецьку модель стартують з позначки в 25 090 євро, а найдорожча версія коштує 34 030 євро.

Підпишись на нас:

Кросовер стандартно комплектується літровим турбодвигуном, максимальна віддача якого залежно від версії досягає 95 або 115 к.с.. З першим мотором пропонується тільки 5-ступінчаста «механіка». З другою версією базового агрегату доступні 6-діапазонна механічна або 7-швидкісна роботизована КПП. У топовій модифікації з’являється турбодвигун об’ємом 1,5 літра, що розвиває до 150 к.с. З ним доступний тільки «робот».

Недорогий кросовер Volkswagen Taigo оновлюється і повертається на ринок з іншими комплектаціями

Після перегляду комплектацій базову версію оснастили світлодіодними ДХВ, мультифункціональним кермом, кондиціонером, адаптивним круїзом з обмежувачем швидкості, індикаторами контролю тиску в колесах, шістьма подушками безпеки, автоматичною головною оптикою, сенсорним екраном та іншими опціями.

Недорогий кросовер Volkswagen Taigo оновлюється і повертається на ринок з іншими комплектаціями

Taigo в наступних виконаннях отримує внутрішнє дзеркало з автозатемненням, безключовий запуск, задню камеру, колісні диски на 17 або 18 дюймів, LED підсвічування салону, кілька пактроніків, датчик дощу, двозонний клімат і протитуманні фари.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: