Lexus оновлює «дешевий» кросовер LBX за рахунок двигуна і АКПП від Toyota GR Corolla

Компанія Lexus оновила компактний кросовер LBX, представлений на японському ринку. Цей найдешевший паркетник японської марки не став популярним у своєму сегменті. Однак виробник вирішив виправити ситуацію, додавши Lexus LBX 2024 року технічну частину від потужної Toyota GR Corolla. Поки що ці зміни торкнулися тільки домашнього для компанії ринку.

Підпишись на нас:

Згідно з опублікованою інформацією, нова версія Morizo RR візуально дуже схожа на концепт, який дебютував взимку на Токійському автосалоні. Автомобіль виділяється оригінальним обвісом із переробленими бамперами, які надають японській моделі більш агресивного вигляду через великі повітрозабірники. Цей ефект підкреслюють крила і бічні «спідниці». На додаток до названих опцій кросовер придбав нові колісні диски на 19 дюймів.

Lexus оновлює «дешевий» кросовер LBX за рахунок мотора і трансмісії від Toyota GR Corolla

Усі внесені зміни покращують аеродинаміку кузова, а отже, впливають на поведінку автомобіля на дорозі. Усередині японської моделі з’явилися нові передні крісла спортивної конфігурації. А місце стандартних педалей зайняли алюмінієві.

Lexus оновлює «дешевий» кросовер LBX за рахунок мотора і трансмісії від Toyota GR Corolla

Під капотом у кросовера розмістили 1,6-літровий двигун із турбонаддувом, максимальну віддачу якого довели до 300 к.с. На вибір покупцям запропонували 6-ступінчасту механічну і 8-діапазонну автоматичну КПП. Стандартно кросовер оснащується повним приводом з електронним управлінням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: