Преміальний суб-бренд Hyundai створює платформу для конкуренції з Tesla

Компанія Genesis у США нещодавно отримала незалежність від Hyundai. І тепер уже відомі перші результати, досягнуті корейським виробником у відриві від головного концерну. Згідно з попередньою інформацією, Genesis має намір активніше просувати свої електрокари. І для цього компанія готує нову «секретну» зброю, про яку раніше не було відомо.

Підпишись на нас:

Корейський виробник розпочав розробку окремої платформи, призначеної для майбутніх електрокарів. Тобто наступні електричні моделі марки переїдуть із теперішньої архітектури E-GMP, яку Hyundai представив кілька років тому. Жодних подробиць про нову корейську платформу поки що немає. Але, як заявляють експерти, завдяки їй Genesis зможе наблизитися до Tesla за обсягами продажів.

Компания Genesis готовит новое «секретное» оружие: она создает платформу для конкуренции с Tesla

Зазначимо, що електрокари обох корейських марок мають високий попит на світовому ринку. При цьому Genesis зараз акцентує більше уваги на США. Але скоро компанія має намір почати активніше працювати на європейському ринку, де, до речі, домінує Tesla.

Компания Genesis готовит новое «секретное» оружие: она создает платформу для конкуренции с Tesla

Наразі Genesis продовжує займатися фейсліфтингом кросовера GV60, тестовий прототип якого раніше помітили на американських дорогах. Але цей автомобіль все ще створений на базі платформи E-GMP. Тобто Genesis ще нескоро почне впроваджувати нову архітектуру. Але відомо, що GV60 отримає акумулятор більшої ємності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: