У Сенегалі в результаті аварії автобуса загинули 40 людей, десятки постраждали

Підпишись на нас:

Мінімум 40 людей загинули і десятки отримали поранення в результаті аварії автобуса в центральній частині Сенегалу, заявив президент країни в неділю.

Подробиці

Президент Макі Солл написав у Твіттері, що зіткнення сталося в селі Гнів, у регіоні Каффрін, близько 3:30 ранку.

«Я глибоко засмучений трагічною ДТП, що сталася сьогодні в Гнибах, у результаті якої загинуло 40 осіб і багато людей отримали серйозні травми. Я висловлюю щирі співчуття сім’ям загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання постраждалим”, – сказав Сал.

Аварія в Сенегалі

Він оголосив триденну жалобу, починаючи з понеділка, і сказав, що проведе міжміністерську раду для обговорення заходів безпеки дорожнього руху.

Прокурор Чейх Дієнг сказав, що аварія сталася на національній дорозі № 1, коли громадський автобус проколов шину та перекинувся на дорогу, зіткнувшись з іншим автобусом, який їхав в зустрічному напрямку. За його словами, щонайменше 78 людей отримали поранення, деякі з них у важкому стані.

На зображеннях аварії в соціальних мережах видно пошкоджені автобуси, які врізалися один в одного, і сміття вздовж дороги.

За словами місцевих жителів, у цій західноафриканській країні регулярно трапляються дорожньо-транспортні пригоди через погані дороги, несправні машини та недотримання водіями правил.

У 2017 році в результаті аварії двох автобусів загинули щонайменше 25 людей. Багато з цих людей прямували до центрального міста Туба для щорічного мусульманського паломництва.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: