Повнопривідний кросовер Nissan після великого оновлення залишається дешевим автомобілем

Компанія Nissan нещодавно представила оновлений кросовер Kicks, який пережив масштабне оновлення. Йому повністю переробили кузов, підвищили потужність і додали повний привід. Однак, згідно з офіційною заявою представників японської марки, Nissan Kicks 2025 року не подорожчає. Точніше, автомобіль у базовому виконанні запропонують за колишньою ціною.

Підпишись на нас:

Представники компанії зазначили, що це рішення було ухвалено з двох причин. Перш за все, воно покликане утримати покупців Kicks. Також Nissan у такий спосіб хоче привернути до цього кросовера людей, які розглядають для себе недорогі седани і хетчбеки, оскільки останні планомірно залишають американський ринок. Японська компанія, наприклад, з наступного року перестане поставляти в США моделі Altima і Versa.

Повнопривідний крос Nissan Kicks після великого оновлення залишається дешевим автомобілем

Нагадаємо, що дореформений варіант Kicks на американському ринку продається за 21 340 доларів.

Кросовер виділяється збільшеною в розмірах радіаторною решіткою, в яку вбудували частину головної оптики. Кузов японської моделі в цілому став більш «м’язистим», але зберіг компактні розміри.

Повнопривідний крос Nissan Kicks після великого оновлення залишається дешевим автомобілем

Автомобіль отримав 2-літровий «атмосферний» двигун, який видає до 141 к.с. Він поєднується з повним приводом, що підключається, який допомагає зберегти контроль на слизьких дорогах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: