Hyundai вивела на випробування новий бюджетний кросовер Nexo з запасом ходу 800 км

Компанія Hyundai продовжує дорожні випробування прототипу кросовера Nexo нового покоління. Автомобіль раніше неодноразово бачили під час тестування.

Підпишись на нас:

Але на цей раз з’явилися нові подробиці про майбутній Hyundai Nexo 2025 року. Повідомляється, що він надійде у продаж у першому кварталі 2025 року.

Опубліковані знімки показують, що Nexo не очікують на революційні зміни. У нього такий самий кузов, як у попередника. Ймовірно, Hyundai обмежиться точковими змінами. Зокрема, кросовер отримає нову оптику правильної форми та перероблений передній бампер з більшим повітрозабірником. Швидше за все, основні зміни припадуть на технічну частину.

Hyundai Nexo

Дане припущення обумовлено тим, що поточний варіант Nexo не має попиту. Останнє багато в чому пояснюється особливостями кросовера: водневий автомобіль. Корейська модель отримає систему управління паливними елементами другого рівня, хоч спочатку передбачалося, що для неї підготують третю генерацію. Але Hyundai не встигає завершити розробку нового обладнання.

Hyundai Nexo

Обіцяно, що майбутній Nexo стане далекобійнішим: його запас ходу зросте до 800 кілометрів. Також корейська компанія планує підвищити надійність кросовера. Але жодної конкретної інформації щодо цього поки що не надходило.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: