Hyundai оновив популярний кросовер Tucson: він все ще пропонується за вигідною ціною

У США дебютував оновлений кросовер Hyundai Tucson 2025 року. Але в рамках проведеної модернізації автомобіль практично не змінився. Це зумовлено здебільшого тим, що минулого року Tucson було масштабно перероблено: від дизайну кузова до технічної частини. Завдяки тому що Hyundai цього разу відмовився від серйозних змін, кросовер зберіг колишні ціни.

Підпишись на нас:

У США за корейську модель просять від 28 355 доларів. За замовчуванням кросовер оснащується 2,5-літровим безнаддувним двигуном, який видає не більше 187 к.с.. З ним поєднується 8-ступінчаста автоматична КПП. У наступних модифікаціях з’являється турбований двигун об’ємом 1,6 літра. Він входить до складу двох різних гібридних установок. Одна з них видає до 231 к.с., друга – до 268 к.с. З цими агрегатами пропонується тільки 6-ступінчаста автоматична КПП.

Оновлений кросовер Hyundai Tucson 2025 року все ще пропонується за вигідною ціною

Корейська модель за замовчуванням оснащується безключовим доступом до салону, кількома водійськими помічниками, утриманням у смузі руху, запобіганням зіткненням та іншими опціями. У наступній версії до 12,3-дюймового сенсорного екрана приєднується цифрова панель приладів аналогічного розміру.

Оновлений кросовер Hyundai Tucson 2025 року все ще пропонується за вигідною ціною

У міру подорожчання автомобіль набуває систему допомоги при русі по шосе, електричний люк, буксирувальний пристрій, нові варіанти оздоблення кузова, дорогу акустику з вісьмома колонками, вентильовані крісла першого ряду та інше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: