Кросовер Infiniti QX60 2025 року позбувся об’ємного двигуна V6 для паливної економічності

Японська компанія Infiniti продовжує змінювати технічну частину у своїх кросоверів. Причому вона зараз працює в основному над зменшенням розмірів двигунів. Так, новий Infiniti QX60 2025 року позбувся 6-циліндрового двигуна. При цьому продуктивність японської моделі зменшилася, але покращилася паливна ефективність (принаймні, на папері).

Підпишись на нас:

Під капотом у кросовера тепер розміщується 2-літровий турбодвигун зі змінним ступенем стиснення. Аналогічний агрегат японська компанія раніше встановила на «молодші» моделі. Його максимальна віддача досягає 268 к.с. Мотор, який встановлювався на дореформений кросовер, видає до 295 к.с. Поєднується новий двигун тільки з 9-ступінчастою автоматичною КПП.

Кросовер Infiniti QX60 2025 року позбувся великого двигуна V6: опубліковано характеристики новинки

Infiniti QX60 у США оцінили в 50 200 доларів. Автомобіль комплектується 12,3-дюймовим сенсорним екраном, камерами кругового огляду, функцією виявлення пішоходів, інтелектуальним дзеркалом заднього виду, розпізнаванням дорожніх знаків і фірмовим комплексом допомоги ProPILOT Assist. Зокрема, він спрощує їзду автомагістралями.

Кросовер Infiniti QX60 2025 року позбувся великого двигуна V6: опубліковано характеристики новинки

На додаток до цього передбачаються системи автоматичного гальмування, попередження зіткнень, контролю смуги, управління головною оптикою та інші. Візуально кросовер практично ні в чому не відрізняється від свого попередника. Те ж саме можна сказати про дизайн салону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: