Представлено новий бюджетний кросовер BYD Seagull: виробник озвучив несподівані ціни

У Китаї відбулася презентація оновленого BYD Seagull 2025 року. Ця модель до недавнього часу залишалася найдешевшим автомобілем марки: за неї просили від 69 800 юанів, або від 395 000 грн за курсом. Але така низька ціна частково була зумовлена високою конкуренцією: практично всі компанії в Китаї останнім часом здешевлювали машини.

Підпишись на нас:

Але новий Seagull виявився дорожчим за свого попередника. Він коштує 72 000 юанів, або 407 000 грн. Із чим пов’язане подорожчання автомобіля, невідомо. Зазначене зростання ціни значуще для сегмента, в якому представлений Seagull. У комплекті з китайською новинкою запропоновано 74-сильний електродвигун, який поєднується з 30-кіловатним акумулятором. Запас ходу у базової версії досягає 305 кілометрів. Є також модифікація з більш ємною батареєю, завдяки якій далекобійність хетчбека зростає до 405 кілометрів.

Представлено новий бюджетний BYD Seagull: виробник озвучив несподівані ціни

Повний список опцій, доступних із Seagull, поки що не розкривається. Відомо, що хетчбек оснащується камерами з 360-градусним оглядом, цифровою панеллю приладів на 7 дюймів, сенсорним екраном на 10,1 дюйма і стереосистемою з чотирма колонками. Крім того, передні сидіння доповнюються підігрівом, а водійське – ще й електроприводом.

Представлено новий бюджетний BYD Seagull: виробник озвучив несподівані ціни

Довжина китайської новинки становить 3780 мм, ширина – 1715 мм, висота – 1540 мм. Відстань між колісними осями сягає 2500 мм. У рамках проведеної модернізації хетчбек точково оновили.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: