У США знайшли покинуте рідкісне і дороге 50-річне спорткупе

Підпишись на нас:

У Штатах у старому сараї виявлено “Плімут” 1970 року випуску. Покинута модель Road Runner Superbird іржавіла на самоті протягом кількох років. Відео про знахідку опубліковано на ютуб-каналі Car Show Reporter.

Подробиці

Тираж зазначеного авто становить 1935 одиниць. Машина є серійною версією гоночного автомобіля з NASCAR і одна з перших у світі отримала антикрило. Виявлений ентузіастами зразок потребує реставрації кузова, фар та інтер’єру. Раритет оцінено у $125 000.

У США знайшли покинуте спорткупе за $125 000

Після відновлення за модель можуть попросити в 1,5 раза більше. Окремі ж екземпляри можуть затягнути на $1 000 000, запевняють фахівці.

У США знайшли покинуте спорткупе за $125 000

“Супер-пташка” оснащена 7,2-літровим V8 на 390 “конячок” і 4-ступінчастою механікою. Обговорюване авто створено спеціально для перегонів NASCAR, правилами яких передбачалася участь виключно серійних зразків. У новому стані спорткупе розганялося до сотки менш ніж за 6 секунд, а пікова швидкість перевищувала 230 км/год.

У США знайшли покинуте спорткупе за $125 000

Серед учасників колекційної спільноти машини серії Plymouth Superbird вельми затребувані. Автори знахідки заявляють про величезну кількість запитів з боку поціновувачів ретро-техніки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: