Новий кросовер Kia EV6 GT отримає 7-ступінчасту коробку передач, як у Hyundai Ioniq 5 N

На даний момент одним з найпопулярніших автомобілів на планеті є Hyundai Ioniq 5 N. Одна з причин, чому корейський електрокрос став затребуваним, - це можливість перемикатися на імітовану 7-ступінчасту коробку передач з підкермовими пелюстками натисненням однієї кнопки на кермовому колесі. І тепер стало відомо, що Kia EV6 GT 2025 року отримає аналогічну опцію.

Підпишись на нас:

За словами джерела, знайомого з планами компанії, топовий EV6 «не отримає всіх» переваг Ioniq 5 N. Однак імітація КПП йому дістанеться. Оновлений EV6 вже був показаний в Кореї, і незабаром він дебютує на інших ринках. При цьому модифікація GT поки що повністю розсекречена не була. Її представлять протягом наступних кількох місяців. Але вже відомо, що автомобілю дістануться нові фари з С-подібними ДХВ. Також згадується оновлення акумулятора, ємність якого зросте з 77 до 84 кВт/год.

Новий Kia EV6 GT стане ближчим до Hyundai Ioniq 5 N: кросовер отримає 7-ступінчасту коробку передач

Якщо говорити про інші відмінності EV6 GT від Ioniq 5 N, то останній ще й потужніший. Віддача першого сягає 641 к.с., а другого – 576 к.с. При цьому зазначимо, що насправді Hyundai видає 601 к.с. Але він може збільшити потужність на 40 к.с. на 10 секунд, якщо натиснути червону кнопку N-Grin Boost на кермовому колесі. Експерти припускають, що Kia також підвищить віддачу EV6 GT до 601 к.с. Але додаткових 40 к.с. у електричного кросовера не буде. Ще у Hyundai є функція ручного вибору розподілу крутного моменту спереду і позаду, а також оптимізація дрифту N. Остання є складнішою опцією порівняно з базовим режимом дрифту GT.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: