Надміцна рамна платформа, 641 к.с. і запас ходу до 800 км: анонсовано новий позашляховик Jeep Gladiator

Jeep Gladiator 2028 року поряд зі своїм побратимом Wrangler зазнає серйозних змін. Експерти навіть називають їх суперечливими. Вони спрямовані на використання електроприводу і силових агрегатів зі збільшеним запасом ходу. Також автомобілю дістанеться оновлений дизайн. Виробництво модернізованого Gladiator має розпочатися на початку 2028 року в Толедо, штат Огайо.

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що до виходу оновленого пікапа ще 4 роки, зарубіжні дизайнери вже показали на своїх рендерах, який вигляд може мати модель. І Gladiator EV, і Wrangler, на базі якого перший побудований, спиратимуться на легендарну спадщину американського бренду. А впровадження сучасних елементів дизайну має підвищити привабливість машин. Експерти очікують поєднання класичної естетики з футуристичними штрихами, такими як аеродинамічний обвіс і передові технології освітлення.

Надміцна рамна платформа, 641 к.с. і запас ходу до 800 км: перша інформація про новий Jeep Gladiator

Очікується, що в основі автомобіля лежатиме надміцна рамна платформа STLA. Вона обіцяє підвищену жорсткість конструкції і можливість установки важких акумуляторів, необхідних для поїздки на електротязі на великі відстані. Jeep запропонує пікапу 2 варіанти електричної трансмісії. Перша, найімовірніше, базуватиметься на 641-сильному моторі, що працює в тандемі з АКБ ємністю до 229 кВт/год. Така машина зможе проїхати до 800 км шляху. Другий варіант отримає невеликий двигун внутрішнього згоряння, який виступить у ролі генератора. Ця модифікація підійде любителям бездоріжжя і поїздок на далекі відстані.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: