Експерт розкрив ознаки підроблених гальмівних колодок: їх можна визначити самостійно

Одна з найбільш часто замінних деталей в автомобілі - це гальмівні колодки. Тому їх підробляють найчастіше. Іноді є явні ознаки контрафактного товару, визначити їх можна самостійно. Автоексперт розповів, які ознаки свідчать про те, що представлений витратний матеріал не є оригінальним.

Підпишись на нас:

Як правило, шахраї не вигадують нічого нового. Вони випускають свою продукцію, намагаючись максимально відповідати товарам відомих брендів. У цьому випадку потрібно уважно придивитися до упаковки товару. Як правило, буває різниця в найменуванні на одну літеру, може бути використано шрифт іншого типу, злегка видозмінено логотип. У цьому разі варто замислитися про якість товару, що купується.

Визначити неякісні гальмівні колодки можна також за зовнішнім виглядом. На відміну від оригінальних, їхня фрикційна частина може бути на дотик більш пухкою, крім того часто вони сильно бруднять руки.

Використання неякісних гальмівних колодок загрожує необхідністю більш частої заміни, крім того, висока ймовірність, що гальмівний шлях автомобіля сильно збільшиться. Експерт рекомендує купувати товари тільки у перевірених продавців у спеціалізованих сервісних центрах, які дорожать своєю репутацією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: