«Заряджений» Porsche 911 зміг обігнати Tesla Model X Plaid по прямій

Підпишись на нас:

Усім відомо, що Tesla з шильдиком Plaid – будь то Model S або в даному випадку Model X – дуже швидкі. У стандартній комплектації є лише кілька гіперкарів, які готові до цього виклику і Porsche 911 Turbo S 2021 року не є одним із них.

Подробиці

Однак Turbo S, представлений у цьому відео DragTimes, не є стандартним. Він зазначений, як двигун із оновленим турбонаддувом, проміжними охолоджувачами і заявленою потужністю 910 кінських сил. Це легко перетворюється на понад 1000 к.с. на колінчастому валу, що є значним стрибком у порівнянні з 640 к.с., які ви зазвичай бачите від форсованого 3,7-літрового двигуна. І, звісно, ​​це подається на всі чотири колеса через швидкозмінну восьмиступінчасту коробку передач із подвійним зчепленням.

Водночас Tesla Model X Plaid залишається в повному стоці, але вона видає 1020 к.с. завдяки трьом електродвигунам і потужній батареї, яка для цих перегонів постійно підтримується з 94-відсотковим зарядом. Коротше кажучи, не повинно бути виправдань, пов’язаних із технікою, ні для перемоги, ні для програшу водія.

Всі три спроби перегонів записані на відео. Другий заїзд був зіпсований, оскільки водій Porsche не встиг досить швидко перейти на наступну передачу.

Заїзд номер один – витрачений час і швидкість становили рівно 10,00 секунд при 140,9 миль/год (Tesla) проти 9,92 при 142,9 (Porsche). Це різниця лише у вісім сотих секунди, але перш ніж робити висновки, знайте, що на початку була велика різниця у часі реакції в одну десяту секунди. Іншими словами, автомобіль, який має швидший час реагування, стане першим, який перетнув фінішну лінію.

Ми вже обговорювали другу гонку, і залишився фінальний заїзд. Цього разу обидва водії мали ближчий час реакції – від 0,181 до 0,110 – але різниця на іншому кінці траси була значно більшою. Водій Porsche значно покращив свій результат зі швидкістю 9,56 при 144,9 миль/год, тодя як водій Tesla показав 9,96 при 140,8 миль на годину на іншій смузі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: